Guten Tag, Duitsland!

Yes, het is zover – we betreden de Duitse markt! Lees hier ons persbericht:

MrStarskyAmsterdam lanceert geboorteposters in Duitsland

MrStarskyAmsterdam gaat zijn unieke geboorteposters lanceren in Duitsland. Vanaf 1 februari is het mogelijk om een Duitse geboorteposter met stand van de sterren te maken op www.mrstarskyamsterdam.com/de/. MrStarskyAmsterdam viert zijn lancering met de deelname aan de Dutch Design Section van designbeurs Blickfang. De beurs zal gehouden worden in Hamburg, Duitsland van 2-4 februari.

MrStarskyAmsterdam is nu iets meer dan een jaar actief in Nederland en België. De collectie bestaat momenteel uit geboorteposters in twee verschillende illustratiestijlen en drie maten. Duitse consumenten weten MrStarskyAmsterdam al te vinden, het is dan ook een logische – en spannende – stap voor MrStarskyAmsterdam uit te breiden naar Duitsland. De selectie voor de Dutch Design Section tijdens aankomende Blickfang-beurs inHamburg is de de perfecte gelegenheid om deze stap te maken.

De designbeurs Blickfang zal plaatsvinden van 2-4 februari in de Deichtorhallen in Hamburg. MrStarskyAmsterdam is samen met vier andere Nederlandse merken geselecteerd door de vakjury. Blickfang focust zich op interieur, mode, sieraden en accessoires en brengt internationale ontwerpers en jongen merken samen. Op deze manier kunnen Duitse consumenten kennis maken met de ontwerpers, ter plekke unieke stukken kopen van de makers en nieuwe ideeën en concepten ontdekken. Blickfang is uitgegroeid tot een populaire bestemming met edities in meerdere steden van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Bij MrStarskyAmsterdam kan je een geboorteposter maken met de exacte positie van de stand van de sterren bij geboorte. Elke poster is uniek, de sterrenhemel ziet er namelijk altijd anders uit, afhankelijk van de plaats, tijd en datum. Naast de sterrenhemel bevat de poster illustraties van sterrenbeelden die centraal aan die hemel stonden. MrStarskyAmsterdam werkt samen met (jonge) getalenteerde vormgevers en kunstenaars om zo een aansprekend product te maken voor kinderen van alle leeftijden.

By |februari 1st, 2018|Blog, Nieuws|0 Comments