MrStarskyAmsterdam x AQUA

MrStarskyAmsterdam lanceert personaliseerbare sterrenhemel poster in serene aquarel stijl

Een nieuwe lente, een nieuw geluid

Aan het begin van de lente lanceren wij een nieuwe personaliseerbare poster met de stand van de sterren: MrStarskyAmsterdam x AQUA. Na onze populaire sterrenhemel geboorteposters met dieren illustraties van sterrenbeelden is dit een derde variant die wordt toegevoegd aan ons assortiment. En ook deze is natuurlijk weer zelf te maken aan de hand van de locatie / datum / tijd van jouw bijzondere moment dat je wilt herinneren.

Waar de twee eerder gelanceerde stijlen vooral geschikt zijn voor het vereeuwigen van een geboorte, is de nieuwe stijl multi-inzetbaar. Bijvoorbeeld ook als feestelijk cadeau voor een bruidspaar dat elkaar het JA-woord geeft, ter ere van een jubileum of een nieuw huis. Deze stijl sluit goed aan bij de huidige woontrends en kan daarom gemakkelijk in ieder interieur toegevoegd worden.

Wat kenmerkt deze stijl?

MrStarskyAmsterdam x AQUA kenmerkt zich door een geaquarelleerde hemel in twee verschillende kleuren blauw, afhankelijk van het moment (dag of nacht). Net als de voorgaande versies zijn in de geaquarelleerde hemel de sterren en sterrenbeelden zichtbaar en kan je kiezen voor Nederlandse, Duitse of Latijnse sterrenbeeld-namen. De poster kan verder gepersonaliseerd worden door naam/namen, locatie + tijd en door eventueel nog verdere informatie of een wens toe te voegen. Ook kan met de poster een moment in de toekomst vastgelegd worden – ideaal om dit vooraf te bestellen van het moment dat het JA-woord wordt uitgesproken.

Maak jouw poster hier

Wij zijn heel benieuwd wat jullie van de MrStarskyAmsterdam x AQUA stijl vinden!

Liefs,

team MrStarskyAmsterdam

   

Wij gebruiken ook cookies voor marketing en social media doeleinden. Door op okay te drukken ga je hier mee akkoord, lees meer okay