Tijdschrift LINDA. noemt ons in editie 169!

De zomer mag dan wel bijna voorbij zijn, maar wij hebben nog steeds de zomer in onze bol! Hoe leuk dat we zijn geselecteerd door de redactie van LINDA.. LINDA. schreef: “Noem plaats, datum en tijd en MrStarskyAmsterdam maakt een poster die laat zien hoe de sterren op dat moment stonden – of staan.”

Ja, je leest het goed: je hoeft dus niet te wachten tot een speciale gelegenheid – zoals een verjaardag of een huwelijk – is geweest! Maar kunt met de ingelijste sterrenhemel van dit bijzondere moment op het feest verschijnen!

Kraamvisite en je weet nog niet wat je moet geven? Elke sterrenposter is anders en dat betekent dat niemand ooit dezelfde poster als de kersverse ouders en hun baby’tje zal hebben!

We staan in de fun facts rubriek – helemaal aan het begin van het blad. Ook leuk om te weten: het gaat om de ‘Hippie Hype’-editie van de maand augustus (nummer 169).

         

By |september 13th, 2018|Blog, Nieuws|0 Comments
Wij gebruiken ook cookies voor marketing en social media doeleinden. Door op okay te drukken ga je hier mee akkoord, lees meer okay