MrStarsky x Woezel & Pip!

Eindelijk kunnen we het vertellen: MrStarskyAmsterdam gaat samenwerken met Dromenjager! De sterrenhemel poster is helemaal in de stijl van de populaire vriendjes Woezel & Pip! Wij zijn super blij met de nieuwe toevoeging aan onze collectie en zouden het leuk vinden als je m bekijkt in onze website.

In de zomer van 2018 lanceerde Dromenjager een nieuwe babylijn ‘Woezel & Pip Baby’. Een speciale lijn met producten voor de allerkleinste fans. “Mijn eigen zwangerschap van Leia inspireerde me om iets volledig nieuws te creëren voor newborns en baby’s van 0 tot 2 jaar. Hierbij liet ik mij leiden door het zachte kleurenpalet van haar babykamertje maar ook door de zachte, aaibare texturen en materialen. Ik geloof echt dat we dat tedere gevoel hebben kunnen vangen in onze nieuwe producten, aldus Lucy Woesthoff (brand director & mede-eigenaar Dromenjager).

Nieuwsgierig geworden? Maak ‘m hier zelf

By |oktober 5th, 2018|Blog, Nieuws|0 Comments
Wij gebruiken ook cookies voor marketing en social media doeleinden. Door op okay te drukken ga je hier mee akkoord, lees meer okay