Levering

Binnen Nederland

Bij een bestelling binnen Nederland, is jouw poster in 2-4 werkdagen thuis bezorgd. Wij verzenden alle bestellingen binnen Nederland gebruikmakend van MyParcel en PostNL. Via een tracking code van MyParcel kan je de voortgang van jouw bestelling bijhouden. Binnen Nederland rekenen we eur 3,00 verzendkosten.

Buiten Nederland

Een bestelling is klaar voor verzending binnen 2-3 werkdagen. Wij verzenden alle bestellingen buiten Nederland gebruikmakend van MyParcel. De totale levertijd is afhankelijk van de locatie van bestelling. Via MyParcel kan je de voortgang van jouw bestelling bijhouden. De verzendkosten voor bestellingen buiten Nederland zijn gebaseerd op de actuele kosten; wij rekenen een bijdrage in de actuele kosten.

Retouren

Aangezien onze posters speciaal gemaakt worden voor iedere bestelling, is ruilen niet mogelijk. We raden je aan de gegevens op de orderbevestiging goed te double checken om zeker te weten dat alle gegevens juist zijn.

Mocht jouw bestelling bij ontvangst niet voldoen aan jouw en onze kwaliteitseisen (bijvoorbeeld als gevolg van beschadiging onderweg), neem dan binnen een week contact met ons op. Stuur een mail waarin je ook jouw ordernummer vermeldt, naar hi@mrstarskyamsterdam.com en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.