Studio Kars + Boom
We create new worlds in which we wish to wake up, every day. We search for the geometry of landscapes, the shapes and patterns of cities thus creating a new interplay of lines.”, aldus Kevin Kars en Cynthia Boom van Studio Kars + Boom. Het kleurrijke en grafische trok ons direct aan – al voordat MrStarskyAmsterdam bestond. We ontmoetten elkaar op de Dutch Design Week 2015 in Eindhoven. Ons concept van gepersonaliseerde sterrenhemel geboorte posters trok hen aan; met hen lanceerden we de eerste sterrenhemel poster (zie ook http://karsenboom.nl/).

Marta Abad Blay
De Spaanse kunstenares Marta Abad Blay is een veelzijdige kunstenares met een achtergrond in Fine Arts (University of Valencia) en Visual Effects (Film Academy, Amsterdam). Tekenen is altijd haar passie geweest. Naast de illustraties voor MrStarskyAmsterdam is ze bezig met haar eigen kindermerk, het ontwerpen van prints voor diverse kinderkledingmerken en het illustreren van een boek. Als illustrator kenmerkt zij zich door een naïeve en organische tekenstijl. Bezoek hier haar website: https://martabadblay.tictail.com/

AQUA
In de lente van 2018 lanceerden we onze derde illustratiestijl MrStarskyAmsterdam x AQUA. Deze zachte aquarelstijl met een serene en tijdloze uitstraling kan dienen als een cadeau voor meerdere speciale gelegenheden, van geboorte en verjaardagen tot een huwelijk of een (romantische) eerste ontmoeting. Deze stijl sluit goed aan bij de huidige woontrends en kan daarom gemakkelijk in ieder interieur toegevoegd worden. De AQUA sterrenhemel is geschilderd door Fennechien, een van de oprichtsters van MrStarskyAmsterdam.

Sella Molenaar
Het werk van Sella Molenaar is vlot, minimalistisch en kenmerkt zich door spontane, impulsieve lijnen. Imperfectie staat vaak centraal in haar ontwerpen. Met een indrukwekkend portfolio voor grote en high-end merken zoals Harper’s Bazaar, La Perla, de Bijenkorf en SLA gooit ze hoge ogen. Het kleur- en materiaalgebruik in de ontwerpen voor MrStarskyAmsterdam x Sella Molenaar zijn typerend voor haar stijl, de posters dragen hiermee echt een Sella signatuur. Zij creëerde twee universele beelden: ‘Forever’ staat voor de band tussen ouder en kind, ‘Together’ is symbolisch voor een bijzondere band tussen twee mensen, zoals geliefden, vrienden of familie.
Lees meer over Sella op haar website: http://www.sellamolenaar.com

Woezel & Pip
Een magische sterrenhemel in de stijl van Woezel & Pip Baby: een persoonlijk cadeau voor de newborn in jouw leven. Deze poster is het fonkelende resultaat van een exclusieve samenwerking tussen Dromenjager (het bedrijf achter Woezel & Pip) en MrStarskyAmsterdam. Deze unieke poster, die alleen verkrijgbaar is via onze website, past perfect bij de simpele en ingetogen stijl van Woezel & Pip Baby. Puur, teder en aaibaar. Precies dat bijzondere gevoel dat bij newborns en baby’s hoort.

Ontdek meer Woezel & Pip Baby via www.woezelenpipbaby.nl.

P.S: Wist je dat je met elke poster het Guusje Nederhorst Fonds steunt? Voelt goed, doet goed!

Wij gebruiken ook cookies voor marketing en social media doeleinden. Door op okay te drukken ga je hier mee akkoord, lees meer okay