“For the love of creativity and curiosity”

MrStarskyAmsterdam is opgericht door Fennechien Greebe en Liesbeth Veen. Wat ooit begon als gedachte om een tastbare herinnering als de geborduurde geboortetegel nieuw leven in te blazen, leidde tot one-of-a-kind, personaliseerbare én prachtig geïllustreerde sterrenhemelposters. MrStarskyAmsterdam maakt sterrenhemelposters van alle onvergetelijke momenten, zoals een geboorte, verloving, huwelijk of eerste ontmoeting. Met de posters van MrStarskyAmsterdam hangt er gegarandeerd een unieke herinnering aan dat ene bijzondere moment aan de muur.

Fennechien en Liesbeth delen een interesse in vormgeving en esthetiek. Zij kiezen er bewust voor om samen te werken met getalenteerde illustratoren, vormgevers en kunstenaars om zo een inspirerende collectie aan te kunnen bieden.

MrStarskyAmsterdam kiest er bewust voor om samen te werken met getalenteerde illustratoren, vormgevers en kunstenaars. Zij kunnen als geen ander kinderen de ruimte geven om zich te ontplooien. We zijn er trots op samengewerkt te hebben met:

  • Studio Kars&Boom en MrStarskyAmsterdam leerden elkaar kennen tijdens de Dutch Design Week 2015 (www.karsenboom.nl)
  • Marta Abad Blay is een Spaanse kunstenares waarmee MrStarskyAmsterdam in 2017 de tweede illustratiestijl heeft gelanceerd (www.martabadblay.com)

Tot slot, wij staan altijd open voor enthousiaste ontmoetingen en inspirerende samenwerkingen. Heb je een idee? Wij horen het graag!