“For the love of creativity and curiosity”

Wij geloven erin dat je niet jong genoeg kunt starten met om je heen en naar boven te kijken! De producten van MrStarskyAmsterdam dragen dan ook bij aan het voeden van creativiteit en nieuwsgierigheid: voor ieder kind zijn eigen magische sterrenhemel met bijbehorende dieren.

MrStarskyAmsterdam is opgericht door Fennechien en Liesbeth. Zij delen een interesse in vormgeving en esthetiek. Met de oprichting van MrStarskyAmsterdam willen zij bijdragen aan de ontwikkeling op dit vlak bij kinderen en ouders een blijvende herinnering geven aan dat ene bijzondere geboortemoment.

MrStarskyAmsterdam kiest er bewust voor om samen te werken met getalenteerde illustratoren, vormgevers en kunstenaars. Zij kunnen als geen ander kinderen de ruimte geven om zich te ontplooien. We zijn er trots op samengewerkt te hebben met:

  • Studio Kars&Boom en MrStarskyAmsterdam leerden elkaar kennen tijdens de Dutch Design Week 2015 (www.karsenboom.nl)
  • Marta Abad Blay is een Spaanse kunstenares waarmee MrStarskyAmsterdam in 2017 de tweede illustratiestijl heeft gelanceerd (www.martabadblay.com)

Tot slot, wij staan altijd open voor enthousiaste ontmoetingen en inspirerende samenwerkingen. Heb je een idee? Wij horen het graag!