“For the love of creativity and curiosity”

MrStarskyAmsterdam is opgericht door Fennechien Greebe en Liesbeth Veen. Wat ooit begon als gedachte om een tastbare herinnering als de geborduurde geboortetegel nieuw leven in te blazen, leidde tot one-of-a-kind, personaliseerbare én prachtig geïllustreerde sterrenhemelposters. MrStarskyAmsterdam maakt sterrenhemelposters van alle onvergetelijke momenten, zoals een geboorte, verloving, huwelijk of eerste ontmoeting. Met de posters van MrStarskyAmsterdam hangt er gegarandeerd een unieke herinnering aan dat ene bijzondere moment aan de muur.

Fennechien en Liesbeth delen een interesse in vormgeving en esthetiek. Zij kiezen er bewust voor om samen te werken met getalenteerde illustratoren, vormgevers en kunstenaars om zo een inspirerende collectie aan te kunnen bieden. Meer weten? Lees snel over de illustratiestijlen!

Tot slot, wij staan altijd open voor enthousiaste ontmoetingen en inspirerende samenwerkingen. Heb je een idee? Wij horen het graag!

Wij gebruiken ook cookies voor marketing en social media doeleinden. Door op okay te drukken ga je hier mee akkoord, lees meer okay