Over de poster

Met de poster van MrStarskyAmsterdam vereeuwig je de unieke stand van de sterren bij een speciale gelegenheid: van een geboorte tot een huwelijk en van een verjaardag tot een jubileum: het kan allemaal! De sterrenhemel ziet er namelijk altijd anders uit – afhankelijk van het moment en de plaats van waar je naar boven kijkt.

Je kunt de poster zelf ontwerpen: naast de unieke stand van de sterren is er onderaan de poster ruimte voor de naam/namen (of een eigen verzonnen titel) en de bijbehorende informatie (plaats/datum/tijd). Ook zijn er nog twee extra regels beschikbaar voor een quote/wens of een ander speciaal bericht voor de ontvanger van de poster.

Als je een poster maakt, geeft de website op een standaard manier plaats / datum / tijd weer. Mocht je dit anders willen weergeven, dan kan je dit ook aanpassen!

Ook overdag staan er sterren aan de hemel, maar door het zonlicht zien we die niet. MrStarskyAmsterdam heeft er voor gekozen om op de poster de overdag-hemel een lichtere kleur blauw te geven m.u.v MrStarsky x Woezel & Pip Baby) en ook de zon te laten zien (een gele ronde vorm met ‘zon’ erbij).

MrStarsky x Studio Kars + Boom en MrStarsky x Marta Abad Blay: Naast de sterrenhemel zelf bevat de poster ook 5 illustraties van sterrenbeelden die centraal aan de hemel stonden. Stond bijvoorbeeld sterrenbeeld lynx centraal, dan is deze op de poster als illustratie onder de hemel te vinden. De illustraties wisselen dus mee met de stand van de sterren!

maak jouw poster

Illustratiestijlen

MrStarskyAmsterdam werkt voor haar collectie samen met getalenteerde kunstenaars en vormgevers. Momenteel bestaat onze collectie uit:

  • MrStarskyAmsterdam x Studio Kars&Boom
  • MrStarskyAmsterdam x Marta Abad Blay
  • MrStarskyAmsterdam x Woezel & Pip
  • MrStarskyAmsterdam x AQUA

Maten en papierkwaliteit

Beide illustratiestijlen zijn verkrijgbaar in drie maten:

30 x 40 cm – €34
40 x 50 cm – €39
50 x 70 cm – €44

Wij gebruiken 100% natuurlijk en FSC-gekeurd 270 grams papier dat off-white is en een soort ‘eischaal’ structuur heeft. Onze posters worden in Nederland gemaakt.

Wissellijst

Momenteel worden de posters zonder wissellijst en in een platte verpakking verzonden. We gebruiken standaardmaten, zodat de poster ook makkelijk ingelijst kan worden. Ben je op zoek naar een (relatief) goedkope wissellijst kijk dan eens bij Ikea (ribba collectie), Söstrene Grene of Hema.

Beschikbaarheid

De sterrenhemel verandert continue en nergens zie je hetzelfde [lees hier meer]. Soms is de hemel gevuld met sterrenbeelden waar wij (nog) geen illustraties van hebben. Dit betekent dat je voor die geboorteplaatsen (zuidelijk halfrond op bepaalde momenten) geen poster kunt bestellen. De poster-maak tool zal in dat geval melden ‘helaas is het nog niet mogelijk om een poster te maken voor de gekozen locatie’.