maak jouw poster

Over de poster

Met de posters van MrStarskyAmsterdam vereeuwig je de unieke stand van de sterren bij geboorte. De sterrenhemel ziet er namelijk altijd anders uit – afhankelijk van het moment en de plaats van waar je naar boven kijkt. Naast de sterrenhemel zelf bevat de poster ook 5 illustraties van sterrenbeelden die toen ook echt aan de hemel stonden. Bijvoorbeeld het sterrenbeeld Grote Beer is ook onder de hemel te vinden in de vorm van een getekende beer. De poster geeft een mooie gelegenheid om voor het slapen samen naar de sterren te kijken en de dieren te oefenen.

En dan nog een klein weetje: ook overdag staan er sterren aan de hemel, maar door het zonlicht zien we die niet. MrStarskyAmsterdam heeft er voor gekozen om op de poster de overdag-hemel een lichtere kleur blauw te geven en ook de zon te laten zien (een gele ronde vorm – duidelijk groter dan andere sterren).

* Tip: hang de poster niet in aan een muur waar de zon rechtstreeks op schijnt, daardoor kunnen de illustraties vervagen na verloop van tijd.

Je kunt je unieke poster bestellen in drie standaardmaten:

30 x 40 cm – €34

40 x 50 cm – €39

50 x 70 cm – €44

Voor onze posters gebruiken we hoogwaardig 180 grams FSC-gekeurd papier. We gebruiken standaardmaten, zodat de poster ook makkelijk ingelijst kan worden.

De sterrenhemel verandert continue en nergens zie je hetzelfde [lees hier meer]. Soms is de hemel gevuld met sterrenbeelden waar wij (nog) geen illustraties van hebben. Daarom kan je vooralsnog alleen een poster maken tussen 20° noorderbreedte en 90° noorderbreedte (dus zeg van Key West (Florida, USA), Hong Kong, Dubai en Suez (Egypte) tot de Noordpool).